Prozorni zaslon z LED tehnologijo

Prozorni zasloni z LED svetilko ponujajo učinkovito in presenetljivo alternativo velikim zaslonom velikega formata. Slika na zaslonu je ustvarjena s programiranjem svetlečih diod za skupno delo, in s prikazom ustrezne barve pikslov na preslikanih LED diodah, se luči združijo in ustvarijo sliko. Ta učinek je še posebej močan, ko je integriran v stekleno fasado, kar omogoča oblikovalcem, da ponudijo zaslonsko rešitev za maloprodajne zgradbe s poudarkom na stekleni arhitekturi, ne da bi se pri tem zmanjšala celotna zasnova.

Prozirni LED zasloni so idealni tudi za notranje zaslone in se pogosto uporabljajo za krepitev blagovne znamke. Za oglaševanje ali obveščanje so ti zasloni odlična možnost za vsakogar, ki želi prikazati vsebino v slogu, ne da bi blokiral svetlobo ali pogled na obeh straneh. Ta pregleden zaslon odpira nove ustvarjalne možnosti, ki jih LCD zasloni in drugi zasloni LED niso mogli uporabiti.

Ti zasloni ponujajo energetsko učinkovitejšo možnost v primerjavi z mnogimi drugimi možnostmi prikaza, zlasti glede na modularno sestavo aplikacij velikega formata, ki omogočajo ogromne zaslone, ki bi lahko tekmovali z velikostjo videokaset LCD, vendar jih je močno zasenčila z vidika energije. učinkovitosti. Njena transparentnost ponuja osvežujočo in idealno rešitev za visokotehnološka okolja, bleščeče občinstvo in gledalce z ustvarjalno uporabo takšne tehnologije, ki zagotavlja, da vaše podjetje, blagovna znamka ali sporočilo ne bodo le spregledani, temveč tudi težko pozabljeni.